top of page

Søren og lyden fra en 2-takter


Søren Rasmussen er i gang med et brag af en sæson, og efter et 2017, der blev præget af en slem skade, så har han fundet melodien. I mere end én forstand. For Søren sværger til sin 250 2-takter - til rigtig mange menneskers store jubel - og vi har fået en snak med ham, om fremtiden, sæsonen og 2-taktsrøg.

Søren Rasmussen: "Til starten af sæsonen, havde jeg håbet på at jeg kunne slutte året af i top 3 i B-DM, og det må man jo sige går efter planen. Jeg synes min sæson er gået super godt. Jeg har fået kørt noget i sommerferien i Holland, som jeg ikke gjorde sidste år, så det er jo perfekt, og så synes jeg bare at den 250cc 2taktslyd er for fed! Jeg bliver helt lykkelig, hver eneste gang jeg skal starte den! Det er noget de fleste har misforstået, at ventiler hører til i dæk, ikke i motorer. Nu, efter at jeg var rigtig heldig til sidste afdeling af B-DM i Holstebro, håber jeg at kunne løbe med den samlede sejr i år i B-MX2! Det ville være fedt at prøve! Især fordi jeg stadig bare kører cross, fordi det er en fed sport og det samtidig er virkelig sjovt! Og jeg er kun blevet gladere for at køre, siden jeg fik den store cykel. Til næste år? Der hedder det jo A, sammen med alle de hurtige drenge! Men jeg ved ikke hvad det skal blive til. En top 15, måske? Måske en top 10, hvis alt går super? Hvem ved? Men én ting er sikker! Du finder mig på min 2-takter igen!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page