top of page

Gryning på 2-takter i 2019?


DM-sæsonen lakker imod enden, og selvom vi stadig mangler den store finale på søndag, så kan man jo godt begynde at kigge frem imod næste sæson allerede! Mathias Gryning har kørt sin første sæson i MX1-klassen, og det ser ud som om at det kommer til at kaste noget metal af sig - hvis alt går glat på hjemmebanen i Næstved på søndag. Vi fik derfor en status fra ham, om hvad der venter næste år, og her faldt snakken hurtigt på en gang røg!

Mathias Gryning: "Jeg håber på at kunne slutte sæsonen af på toppen, også selvom jeg stadig ikke er 100% efter mit uheldige sammenstød med en anden kører i Sverige for nogle uger siden. Jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at give mit hjemmepublikum noget at kigge på, samt at få en super hyggelig dag, med de mange venner og sponsorer som kommer på Nisseringen og støtter op om mig! Om så mesterskabet er lidt point væk, giver jeg bestemt ikke op før vi er kørt over målstregen. Jeg vil gøre mit for at slutte af med to heatsejre og så må jeg håbe på lidt held oppe fra. Vejrudsigten ser ud til at blive god og finalen er på min hjemmebane, så det skal helt sikkert nok blive en god dag. Indtil videre har jeg ikke planlagt noget til næste år, men jeg håber da helt sikkert på at fortsætte på KTM for Westside Racing Service / KTM Skandinavien, da jeg føler mig rigtig godt tilpas på raceren, og nyder at køre i Sverige og i Danmark, med de folk jeg har omkring mig. Og kunne det ikke være sjovt at bringe lidt 2-takt tilbage til crosssporten? Så følger verdens bedste lyd jo med! Så hvis der er stemning for det, så skal det da helt sikkert overvejes! Lad det være op til MX-Index' læsere?"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page