top of page

Finale-PM fra Filten Racing


Søndag d. 30. september køres 5. afdeling og dermed Finalen af den landsdækkende DM-serie for de allerhurtigste Motocross kørere i Danmark. Filten Racing Team er med bag bommen i MX 1 og MX 2 klassen

I MX 1 klassen stiller #532 Ricky Renner op og selvtilliden er helt i top efter netop at have vundet 2 løb i den forgangne weekend i USA, Ricky viste også vejen frem ved sidste DM afdeling i Aalborg hvor han tog starten og førte indtil uheld desværre gjorde han måtte udgå. Kristoffer Rasmussen #22 stiller også til start i kongeklassen, Kristoffer har sæsonen igennem vist mange flotte resultater og fører pt. DAM Mesterskab i DMCU, han vil helt klart gå efter at gøre en god figur på ”Nisseringen” som er en bane der ligger godt til Kristoffer, sidste Filten Racing kører i MX 1 klassen er #14 Michael FIDO Østergaard der igen kæmper for en god placering.

I MX 2 klassen er #959 Mike Lauritsen til start og her er mulighederne for yderligere avancement bestemt mulige, Mike kommer til Næstved på en samlet 7. plads og med kun 5 point til 5. pladsen vil #959 Mad Mike gøre alt hvad der er muligt for at slutte i top 5 eller måske endnu bedre hvis det hele flasker sig, følg den hidsige blå Yamaha Filten Racing racer rundt på banen, der bliver helt sikkert et meget spændende race.

Kig forbi Filten Racing Team teltet til en hyggelig snak og check de toptrimmede Yamaha racere ud.

Inden længe sker der en stor nyhed i cross verdenen idet Filten Racing MX Shop meget snart går i luften, det bliver hjemmesiden hvor du virkelig kan købe alle de helt rigtige dele til din crosser til lynhurtig levering og gode priser, glæd jer 😊 Her i løbet af efteråret præsenterer vi jer også for Filten Racing Team 2019 med flere nye kører der er kommet med i teamet, det bliver for vildt i 2019

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page