top of page

Den store finale! – Kaduuz Racing


Kan I mærke det? Gåsehuden kigger frem på underarmene, det vibrerer allerede i luften, og i kulissen står de gule maskiner i tomgang. Noget stort er på vej! Rullende ind fra horisonten, som et stormvejr af spænding og forventningens glæde! En lang sæson lakker mod enden, og det betyder at DM-finalen allerede er over os! Det er Nisseringen i Næstved der danner rammen om årets sidste episke slag, skønt det føles som i går at vi startede ud i Randers. Kaduuz Racing er klar til sæsonens sidste festlige løjer, og de gæve gule gutter svinger indenom finalen arm i arm, og med et kækt fløjt på læben.

Rasmus Johansen har kørt en flot sæson, og han har til fulde gjort op for al det uheld der ramte ham sidste år. Kaduuz Racings flyvende fynbo er stadig at finde inde i top 5 i MX1-klassen, og han har før leveret stærke resultater på banen i Næstved. Rasmus er klar til at give det sidste, og vride alt hvad han kan ud af sin RM-Z450.

Thomas Rasmussen har ligeledes været flyvende i MX2-klassen. Superslideren har med benhårdt arbejde holdt sig fast i top 5, og selvom vi nu har nået finalen, så har han ikke tænkt sig at ændre på den opskrift. Thomas kører som altid ud for at yde sit absolut bedste, og det skal blive spændende at se, hvordan det kommer til at gå. Han føler sig godt tilpas i Næstved.

Jonas Håstrup har også noget at køre for i Næstved. Ikke nok med at han er på hjemmebane, så har han også chancen for at køre sig op i top 10 i 125-klassen med lidt held. Jonas har arbejdet stabilt hele sæsonen, og nu skal arbejdet gøres færdig, med en solid præstation til glæde for hjemmepublikummet.

Danmarks bedste er klar til at give det sidste BRAG af et show, og vi håber at revl, krat, mænd, mus og alt derimellem, lægger vejen forbi Næstved Motor Klub på søndag! Kaduuz Racing vil i hvert fald gøre sit for, at det bliver en fantastisk finale!

Foto: Caroline Joelsson

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page