top of page

Sjøholm er tilbage i Næstved!


Det kom på sent, navnet ud for nummer 610, på startlisten til DM-finalen på søndag! Sidste års bronzevinder i MX2, Mads Sjøholm, har kæmpet med en håndskade hele sæsonen, men efter at have været på cyklen et par gange for nylig, og der har været fremskridt at spore, så har han nu besluttet at stille op i Næstved på sin 2-takter. Vi fik derfor et par ord fra ham, og her er hvad han sagde.

Mads Sjøholm: "Ja, jeg er meldt til i Næstved på søndag. Er det smart? Næ. Bliver det hårdt? Det er der ingen tvivl om. Jeg har været ude og køre tre gange de sidste tre måneder, og måske 10 gange i år, hvor jeg har døjet med hånden. Men min 2-takter og jeg kommer til at bringe lidt god lyd til finalen! Og hvis jeg tager et holeshot så kører jeg hjem, jublende af fuld hals! Ej, jeg skal bare ud og have det sjovt, og forhåbentlig få en god dag ud af det! Jeg er glad for at være tilbage, og der skal da lyde en tak til OC Racing, BvZ og KS Vagt, for at stå bag mig. Vi ses på søndag, jeg tager røgen med mig!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page