top of page

Update fra Gryning


Et af DM-finalens mest højdramatiske øjeblikke, var da Mathias Gryning styrtede voldsomt til sidst i andet heat, i et segment der tog sig ubehageligt ud. Heldigvis kunne han dog selv gå ud fra banen, men sjællænderen er ikke sluppet helt uden knubs og skrammer. Vi har fået en status fra ham, nu hvor han har fået lov at komme hjem fra hospitalet.

Mathias Gryning: "Som de fleste nok ved, så tog jeg en ordentlig tur i søndags, i sidste heat, da jeg ramte et hul forkert på opkørslen og desværre måtte en tur forover. Jeg er rigtig ærgerlig over ikke at kunne fuldføre dagen med to heatsejre, som ellers så solide ud. Banen var rigtig fed og teknisk, og jeg følte mig godt kørende. Jeg var så utrolig skuffet og sur, hvilket også var grunden til at jeg selv gik derfra. Jeg så hvor mange mennesker som stod og ventede, og kiggede på om jeg var ok. Samtidig havde de heppet hele dagen, så jeg måtte vise dem at jeg var “OK”. Da jeg kom ind i samarithuset var der dog ikke mere tilbage, og jeg måtte ned og ligge, da jeg blev utrolig svimmel af smerter. Så en tur med ambulancen og afsted på sygehuset. Et grundigt tjek og scanning resulterede i, at jeg desværre havde brækket tre torntappe på L2-3-4 på ryggen/lænden. Nu står den derfor på en masse hvile. Der går noget tid før jeg er klar igen, og jeg tager det helt stille og roligt. Jeg er overvældet over de mange beskeder jeg har modtaget, så 1000 1000 tak allesammen for støtten. Det betyder virkelig meget!"

Foto: Caroline Joelsson

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page