top of page

Tang skifter til KTM


Mathias Tang har kæmpet med skader igennem sæsonen, men til sidste afdeling i Næstved, fik vi at se, at han godt kan ligge i toppen af DM-feltet. Nu venter der så et nyt eventyr for sjællænderen, der skifter sin røde ganger ud med en orange, når han til næste år tørner ud for Westside Racing. Vi har fået en status fra ham, ovenpå den nye aftale, og hvad der ellers skal ske til næste år.

Mathias Tang: "Jeg har i 2019 lavet aftale med Westside Racing, hvor jeg selvfølgelig vil være at finde på en KTM. Jeg er utrolig glad for samarbejdet, ikke fordi jeg ikke har været glad for Hondaen eller samarbejdet men Jens, for jeg har altid følt mig velkommen og godt behandlet hos JØ-teamet, men jeg trænger til at prøve noget nyt, og så åbnede muligheden sig, som mig og Thomas Rasksen har gået og joket lidt med, efter at han er kommet tilbage med hjælp fra min far. Mig og Thomas kommer til at være træningsmakkere frem mod og igennem sæson 2019, og det glæder jeg mig helt vildt til - og det skulle gerne vise sig når sæsonen igen starter!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page