top of page

Liljegren tilbage igen, for en stund?


Søren Liljegren har været væk fra DM-scenen og sporten i et par år, men her i løbet af sæson 2018 var han så at finde på startlisterne igen. Desværre sluttede DM-sæsonen ikke som han havde håbet, da han styrtede til DM-finalen - et styrt han dog slap nogenlunde uskadt fra. Vi fik derfor en status fra ham på sæsonen, og om vi kan forvente at se ham tilbage næste år. Her er hvad han svarede.

Søren Liljegren: "Ja, efter to års pause, så var lysten til at komme igang med at køre igen, kommet tilbage. Formen skulle derfor også tilbage igen. Så meget tid på cyklen som muligt, betød at Enduro DM også kom med i kalenderen, en ting som forbedrede kondien og teknikken markant. Til A-DM på Mors blev jeg nummer 14 i kvalen', nummer 14 i første heat og nummer 14 i andet heat. Det var jeg ret godt tilfreds med. Kondien var der, men jeg syntes jeg manglede farten. Til DM i Næstved var også 14'er i min gruppe i kvalifikationen, og runder som nummer 20 på første omgang. Jeg får kæmpet mig frem i feltet, og ender ved #22 Kristoffer [Rasmussen]. Vores håndtag rører hinanden over de to små kasser ved repzonen, og så ryger vi begge to af. Jeg slap med en lille hjernerystelse og 2 godt forslåede knæ, og så er kroppen godt forslået og øm. Så det var ikke så galt, og det var så den sæson. Nu står jeg så i det dilemma, at jeg ikke rigtig ved om jeg skal køre til næste år. Der er meget pres på med tiden, og til vinter skal jeg spille futsal i Danmarks bedste liga - indendørs fodbold, for dem der ikke lige ved hvad det er. Så vi må se hvad der sker!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page