top of page

Mads Vendelbo er tilbage


Det er ved at være noget tid siden vi sidst har set Mads Vendelbo, der har kæmpet med en langvarig skade. Men nu er han tilbage på cyklen, og han har øjnene sat på DM i 2019. Vi har fået en status fra ham.

Mads Vendelbo: "Efter lidt over 1,5 års skadespause, er jeg kommet stille og roligt igang med at køre igen. Men nu er jeg på en KTM 250 2-takt som jeg købte lige efter sommerferien. Det er fedt at være tilbage igen, det var dog ikke meningen jeg skulle have været væk så længe. Men en om-operation var nødvendig i min skulder og det var grunden til at jeg var ude længere tid end planlagt. Min kørsel er så småt igang og farten føler jeg er nogenlunde, trods pausen. Sæson 2019 er jeg igang med at planlægge, om det bliver for et team eller ej er ikke på plads endnu. En ting er helt sikkert, jeg er med bag bommen til 1. Afdeling af A-DM i MX2-klassen og jeg ser rigtig meget frem til at komme ud og køre ræs med knejterne igen!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page