top of page

Mads Sjøholm har 2019 på plads


Mads Sjøholm tog bronzen i 2017, men desværre har en håndskade gjort, at vi har måttet undvære ham i hele 2018. Han er dog tilbage på cyklen, og nu ser det også ud som om, at han har sit bagland klar til 2019! Vi fik en status fra ham, hvor han fortæller lidt om, hvad der kommer til at ske. Og vi kan afsløre så meget, at der kommer til at dufte af røg ...

Mads Sjøholm: "Til 2019-sæsonen fortsætter jeg mit samarbejde med BvZ Racing og OC Racing. Jeg er meget taknemmelig for, at både Bert og Ole stadig vil stå bag mig, til trods for mit fravær hele dette år. Jeg skal køre alle DM-afdelingerne herhjemme, samt ADAC MX Masters serien i Tyskland. Såfremt det passer ind i kalenderen, skal jeg også køre et par afdelinger af tysk mesterskab i MX2. Det hele kommer selvfølgelig til at foregå på min KTM 250 2-takt, som jeg kun bliver gladere for, i takt med at jeg lærer den at kende. Ydermere vil jeg gerne takke min familie, venner og ikke mindst sponsorerne, der står klar til at hjælpe mig."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page