top of page

Gryning håber på snarligt comeback


Mathias Gryning styrtede voldsomt, til sidste afdeling af DM i år, og det kostede ham en brækket ryg. Vi håber selvfølgelig at han snart er klar igen, så da han stak hovedet indenfor, så spurgte vi ham om, hvordan udsigterne for et comeback ser ud, og hvad han ellers har fået tiden til at gå. Her er hvad han svarede.

Mathias Gryning: "Jeg brækkede jo ryggen tre steder, men det hele går den rigtige vej. Jeg er i genoptræning hos Nørrebro Fysioterapi og det meste er ved at se rigtig fornuftigt ud. Det er en skade som har taget lang tid og kun mit højre ben mangler lidt bevægelighed nu, ellers er jeg stort set fit for fight igen. Det har bestemt ikke været sjovt, og jeg har haft lagt alt på hylden for at komme væk fra sporten i noget tid. Jeg har været en tur på Rhodos med drengene, besøgt en masse venner og egentlig bare nydt at lave alt andet end at tænke på cross. Det hele kom ret tæt på, både for mig, men ikke mindst for min familie og nærmeste i og med at førligheden var på spil. Men nu efter et par måneder, har jeg fået mig et nyt job, som jeg er rigtig glad for og så er jeg begyndt at træne igen, og jeg håber på at kunne køre lidt cross igen i slutningen af december. Jeg føler ikke at jeg er færdig endnu og jeg vil forsøge at fortsætte hvor jeg slap til DM-finalen i Næstved. Dog har jeg hørt, at der er sammenfald mellem DM-A og Svensk Mesterskab, og hvis DMU skulle få læst det her, så håber jeg at de finder en anden løsning på dette i løbskalenderen, fremfor at spænde ben. Min opfattelse er at danske og svenske kørere, søger mere og mere sammen for at køre begge serier, og det er noget som ville gavne begge nationer meget!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page