top of page

Stefan Kjer Olsen vender tilbage i MX1


Stefan Kjer Olsen har holdt en lille pause fra toppen af dansk motocross, men nu er den tidligere danske VM-kører tilbage, og klar til at gå efter en titel i 2019. Stefan har lavet en aftale med MX-Shop og KTM Skandinavien, hvor han kommer til at køre hele DM-A serien næste år, og det i MX1-klassen. Stefan Kjer Olsen har før hjemtaget DM-titler, og nu er han altså klar til at gøre endnu et forsøg – og arbejdet med at blive klar, er allerede i gang.

Stefan Kjer Olsen: ”Jeg er rigtig glad for den her aftale, og jeg er rigtig glad for at være tilbage. Jeg føler at jeg har et godt hold bag mig, og jeg er klar til at gå efter det i 2019. Nu er den her MX1-titel jo glippet et par gange, så det er vist ved at være? Jeg føler mig rigtig godt tilpas på KTM’en, og selvom det har været dejligt med en lille puster fra DM og det hele, så føles det skønt at være tilbage igen. Nu skal der bare køres en masse, ligesom jeg jo også skal passe de kørere jeg træner, og så glæder jeg mig eller bare til at DM starter til næste år.”

DM-A tæller i 2019 seks afdelinger, og der startes i Næstved, imens feltet slutter af på en bane Stefan kender rigtig godt, nemlig i Sønderborg.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page