top of page

Hetag Tagdækning bliver ny storsponsor i DM Motocross-serien


Danmarks Motor Union (DMU) og tagdækningsfirmaet Hetag Tagdækning har indgået et samarbejde, hvor Hetag Tagdækning bliver en stor og meget tydelig partner i DM Motocross-serien for de bedste motocrosskørere i Danmark. En aftale der på trods af Hetag Tagdæknings speciale ikke giver lovning for tørvejr til de 6 DM afdeling, men i høj grad giver økonomisk tørvejr for serien som helhed.

- Vi er utroligt glade for at have indgået et samarbejde omkring serien for de bedste motocrosskørere i Danmark. Serien har et professionelt set-up og der er altid et solidt passioneret publikum til løbene. Vi er selv meget passioneret omkring det vi laver, og har derfor nemt ved at se os som partner i DM motocross-serien, siger Jan Kristiansen fra Hetag Tagdækning.

Som tagdækkerfirma med afdelinger flere steder i landet, er Hetag Tagdækning et godt match med DM Motocross-serien, som ligeledes dækker hele landet, og har et publikum i samme segment.

Asger Pedersen, der er formand for sportskommisionen Motocross i DMU, ser ligeledes positivt på det kommende samarbejde med Hetag Tagdækning.

- Vi er utroligt glade og stolte over at kunne tiltrække et stort nationalt firma som Hetag Tagdækning, og det er et samarbejde som vi glæder os utroligt meget til. I virkeligheden er vi allerede så småt i gang med samarbejdet, men det er klart, at det først rigtigt bliver synligt når vi får sat DM Motocross i gang til påske på Nisseringen i Næstved, siger Asger Pedersen.

I 2019 køres der 6 afdelinger af DM Motocross, og som Asger Pedersen rigtigt nævner, så starter showet påske søndag i Næstved. Den samlede kalender for serien ser således ud: 21. april – Næstved, 5. maj – Randers, 19. maj – Holstebro, 16. juni – Aalborg, 8. september – Svendborg, 22. september – Sønderborg.

Om kort tid vil der også blive præsenteret en ny titel-sponsor for DM Motocross-serien.

Foto: Caroline Joelsson

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page