Andreas Hansen knokler på


Andreas Hansen kørte sig igen i den samlede top 10 i 2018 i MX2-klassen, men nu venter 2019 inden længe. Så vi fik et par ord fra ham, om hvordan han har forberedt sig, og hvad han har af planer.

Andreas Hansen: "2019-sæsonen er lige rundt om hjørnet og forberedelserne er igang. Jeg har lige været 2,5 uge i Spanien, hvor fokus har været på bare at få kørt en masse timer på cyklen. Udover træning på cyklen, så er der også fokus på styrke og kondition, ved hjælp af min træner Gregers - Credo Endurance. Så lige i øjeblikket er jeg glad for at have overstået gymnasiet, så jeg kan lægge lidt mere energi i forbederelserne! Så indtil videre synes jeg det hele flasker sig og jeg føler mig godt tilpas på cyklen, og sammen med de mennesker som støtter mig. Jeg glæder mig til igen i år og holde under Westside Racings telte og generelt bare til at holde bag bommen igen! I 2019 skal jeg køre DM-A serien, samt enkelte ADAC-afdelinger."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder