top of page

Strate til start i MX2


For bare et par uger siden, meldte Benjamin Strate sig under fanerne hos NR Service, og nu er han så klar med endnu en melding, der fortæller at han skifter ned i MX2-klassen i 2019!

Benjamin Strate: "Som mange nok allerede ved, så kommer jeg til at holde til i MX2 i år. Det er der flere årsager til, den primære er at jeg følte mig godt tilpas på 350cc, men jeg følte ikke helt den havde hvad der skulle til i MX1-klassen og så synes jeg en 450cc, ville blive for kedelig, så derfor valgte jeg en 250cc, da jeg synes det er en sjov og mega fed cykel! Derudover var der også tale om en økonomisk håndsrækning, fra TEAM NÆSTVED, ved at rykke i MX2-klassen, som jeg ikke kunne sige nej til. Til det kom der et perfekt tilbud fra Jesper fra NR-Service, som harmonerede med alle de tanker jeg gik med. Når det er sagt, glæder jeg meget til at tørne ud for NR-service i MX2-klassen, med lækkert tøj fra JOPA, gode og sikre hjelme fra 6D, støvler fra Alpinestars og briller fra Scott. Samtidig kommer cyklen til at spille 100 med motor tuning fra MA-Service, KMS affjedring, samt en masse lækkert grej og gejl fra Jespers butik. En stor tak skal lyde til NR-service for denne mulighed. Jeg er sikker på at vi får en fed sæson sammen. En stor tak skal også lyde til min mekaniker Mikkel, som også er en meget stor hjælp for mig igennem sæsonen, og til sidst vil jeg også gerne takke de sponsorer der har valgt at hjælpe mig i år, med at opnå min drøm. Jeg startede med at køre lidt igen for en uges tid siden efter min lange skadespause, og idag var første gang på min fede cykel, som Jesper NR og Johnny GP har lavet klar til mig. Jeg glæder mig meget til at komme rigtig igang igen og til sæsonens start!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder
bottom of page