top of page

Haagensen tilfreds med forberedelsen indtil videre


Nicklas Haagensen missede en enkelt afdeling af DM i 2018, men stabiliteten var der, og nu er han i fuld gang med at forberede sig til den kommende sæson. Vi tog derfor lige temperaturen på hans forberedelser, hvor han også fortalte lidt om, hvad der skal ske i 2019.

Nicklas Haagensen: "Det går rigtig godt med at forberede sig til 2019. Jeg får trænet en masse fysisk, og jeg synes selv at jeg får kørt en masse, når det altså lige er vejr til det herhjemme. Jeg skal til Red Sand her i uge 7 og køre en masse, så det bliver også godt at komme derned, og at få nogle flere timer på cyklen. I 2019 vil jeg se om jeg kan få start til nogle afdelinger af ADAC MX Masters, men ellers så skal jeg bare køre alle de løb, man kan køre i Danmark. DM, JM/FM og hvad der ellers lige dukker op. Jeg skal køre for Team East Racing igen i 2019, på KTM 250, så der er ikke rigtig noget nyt der, men det skal nok blive godt!"

Foto: Pers-Photo.com / Per Thorbjørn Schjødt

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page