top of page

SEVEN bliver titel-sponsor af DM Motocross


I sæson 2019 bliver det verdenskendte motocrossbrand SEVEN titelsponsor af den bedste danske motocrossserie. Det er igen i år firmaet PSE Parts, der har tegnet titelsponsoratet på DM Motocross serien, og SEVEN er mærket, der kommer i fokus.

SEVEN DM motocross bliver dermed navnet på serien, hvor de bedste danske kørere dyster, og præcis ligesom sidste år sætter PSE Parts igen deres forhandlere i fokus, idet fem forhandlere bliver ”Dagens løbssponsor” for hver deres DM-afdeling.

- Jeg er glad og stolt over, at vi igen i år lægger navn til serien, hvor de bedste danske motocrosskørere konkurrerer, og mindst lige så glad for, at fem af vores forhandlere bliver eksponeret i den, sport vi alle brænder for. Det var en fornøjelse at være en del af DM Motocross i 2018, og vi glæder os til endnu en god DM-sæson i 2019, siger Kjeld Grøndal fra PSE Parts.

SEVEN DM Motocross serien bliver i 2019 udvidet til seks afdelinger, hvilket er én mere, end der har været kørt de sidste mange år. Det giver kørerne en afdeling mere at samle point i, og samtidig giver det en ekstra afdeling til at promovere seriens sponsorer.

- Vi er glade for at have et verdenskendt brand som SEVEN med ombord i mesterskabet for de bedste danske motocrosskørere, og samtidig kunne give plads til de lokale forhandlere, som har kontakten til kørerne. Det er en aftale, som giver rigtig god mening for serien, og fordelingen mellem et hovedprodukt og ”Dagens løbssponsorer” fungerede rigtigt godt sidste år, så vi er glade for, at netop den del er lykkedes igen i år, siger Asger Pedersen, der er formand for Sportskommission Motocross i DMU.

Første afdeling af SEVEN DM Motocross serien køres i Næstved den 21. april, og her vil det være Westside Racing, der er ”Dagens løbssponsor”. Derefter bliver ATV Garagen ”Dagens løbssponsor” i Randers den 5. maj, efterfulgt af Crosscenter Esbjerg som ”dagens løbssponsor” i Holstebro den 19. maj og Maxima/Westside Racing som ”dagens løbssponsor” i Aalborg den 16. juni. Efter en kort sommerpause bliver slutspurten sat ind med MA-Engines som ”Dagens løbssponsor” i Svendborg den 8. september, inden Kajs MC og Sønderborg tager sig af finalen den 22. september.

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page