top of page

Tang bag bommen, trods ny håndskade


En af dem der viste gode takter i Næstved, var Mathias Tang, med en femteplads i første heat. Sjællænderen har kæmpet med skader de seneste sæsoner, men nu så det endelig ud som om at der var lys for enden af tunnellen. Sådan skulle det dog ikke gå. Mathias fortæller selv lidt om situationen her.

Mathias Tang: "Jamen, jeg lavede en knap så god kval, faktisk. Jeg var for længe om at komme rigtigt igang, og sluttede som 11’er. I 1. heat får jeg en nogenlunde start, men jeg bliver lukket lidt inde og vender som en 10 stykker. Jeg kommer ret hurtigt op som 6’er, og kan se at jeg henter på 5’eren, så jeg får presset godt på og går fordi på tredjesidste omgang og bliver 5’er. I andet heat vender jeg som en 20 stykker, og får kørt mig op som 11’er, og jeg kan godt mærke at armene hurtigt bliver lange, så smadret som banen var. Derfor besluttede jeg egentlig at prøve bare at holde den på hjulene, men på sidste omgang, to sving før mål, er der så en der satser lidt for meget, går forbi og crossjumper ind foran mig, så jeg må hårdt i jorden. Jeg kan mærke med det samme, at mit højre håndled gør meget ondt, men jeg formår at køre i mål med store smerter. Jeg måtte så en tur forbi skadestuen og der var desværre et mindre brud på højre arm, så de sagde 4 uger i gips, men jeg slap med en metal skinne, jeg har fra da jeg blev opereret, og så ryger den af inden A-DM i Randers! Så ingen tvivl om jeg holder bag bommen til næste afdeling, jeg holder bare lige pause henover weekenden i New York, for at se AMA Supercross på Metlife Stadium, og så er det hjem på mandag."

Foto: Louise Jensen-Petersen.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page