top of page

Pressemeddelelse fra Filten Racing


Søndag d. 5. maj 2019 køres 2. afdeling af Seven DM MX i Randers.

Den altid toptrimmede Brusgaard bane lægger igen jord til afvikling af den prestigefyldte DM-serie. Filten Racing Team er igen med bag bommen og er klar til at gøre deres bedste på de toptrimmede YSR Yamaha Filten racere.

I MX 2 klassen stiller Filten Racing til start med Mike Underbjerg Lauritsen #959 som kørte en bundsolid 4. plads i hus ved første afdeling i Næstved og vil køre alt hvad der er muligt for at få et ben på podiet Sebastian Kærgaard #738 stiller også til start i MX 2 klassen og efter en afdeling i Næstved hvor Sebastian fik en knæskade dagen før DM og derved kun kunne fuldføre i en noget langsommere tempo, ser han klart frem til et betydeligt bedre resultat.

I MX 1 klassen stiller Mathias Hansen #250 og Michael ”Fido” Østergaard til start, Mathias havde et rigtig godt 2. heat ved første afdeling i Næstved og kæmper videre efter hans skade i jagten på bedre placeringer, den bund stabile ”Fido” er også klar bag bommen i Randers og ser frem til et godt ræs.

Husk også at klikke ind på Filten Racing MX Shop som altid har gode tilbud på udstyr og dele til din crosser til lynhurtig levering og gode priser.

Foto: Louise Jensen-Petersen

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page