Pressemeddelelse fra Filten Racing


Den berømte og berygtede Troldkjærbane også kaldet ”Sandkassen” ligger denne gang SAND til 3 afdeling i den prestigefyldte DM-serie, Filten Racing Team er igen med bag bommen og er klar til at gøre deres bedste på de toptrimmede YSR Yamaha Filten racere

I MX 2 klassen stiller Filten Racing til start med Mike Underbjerg Lauritsen #959 som ved sidste afdeling i Randers kørte en helt utrolig flot samlet 3. plads i hus, Mike ligger nu også samlet nr. 3 i DM hvilket vi alle i teamet er utrolig stolte over. Mike vil kæmpe som en gal for igen at komme på podiet i Holstebro så hold godt øje med nummer 959

Sebastian Kærgaard #738 stiller også til start i MX 2 klassen, efter at have kørt de 2 første afdelinger på en 2 takt crosser stiller Sebastian denne gang til start på en lynhurtig Yamaha YZF 250 (4 takt) Sebastian håber den nye racer passer bedre til ham og ser frem til et bedre resultat

I MX 1 klassen stiller Mathias Hansen #250 og Michael ”Fido” Østergaard #14 til start, Mathias havde en hård dag på kontoret i Randers men træner stadig intens videre, lige nu ligger Mathias på en samlet 17 plads med kun 5 point op til 12 pladsen, målet er stadig en samlet top-10-placering, ”Fido” havde en virkelig god dag ved sidste afdeling i Randers og kæmper videre efter de gode placeringer

Husk at klikke ind på Filten Racing MX Shop som altid har gode tilbud på udstyr og dele til din crosser til lynhurtig levering og gode priser.

Vel mødt til en fed race dag i Holstebro søndag d. 19. maj, kig efter de store blå telte og Filten Racing flagene og kom forbi til en snak

Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.