top of page

Pause til Dehnhardt


Kasper Dehnhardt har indtil videre været rigtig godt kørende i kampen om DM i 125cc, hvor han holder fast i den røde nummerplade, efter tre afdelinger, men desværre ramte sjællænderen et mindre fartbump for nylig. Et styrt i Vordingborg, sætter ham nemlig udenfor i nogle uger, og vi har fået en status fra ham.

Kasper Dehnhardt: "Jeg var til træning på crossbanen i Vordingborg, og banen var godt smattet, så der var mange dybe riller. Jeg lander så på nedkørslen efter et kassehop, og prøver at køre i en ny rille, men der er desværre et stort bump i den rille jeg vælger. Så den giver et ordentligt slag i maskinen, og slår den ud af kontrol, hvorefter jeg bliver kastet hårdt i jorden, som man også kan se på videoen. Jeg har forstuvet min ankel og pådraget mig en revne i min fibula, som er den lille skinnebensknogle. Det betyder en pause på 2-3 uger, så det ser ud som om, at jeg heldigvis er klar til at køre til DM i Aalborg."

Foto: Andreas Ebbesen

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page