top of page

Glen fik sit mesterskab


... men det holdt hårdt på sidstedagen i Sønderborg. Den nykronede danske mester sætter et par ord på søndagens strabadser, inden han fortjent kunne lade sig krone som dansk mester i MX2, 2019. Glen startede sæsonen i flyvende stil, og så har han ellers holdt sig til i toppen og leveret når det gjaldt, og den vilje, skinnede især igennem i andet heat i søndags, hvor han efter en mandfolkepræstation, kunne køre i mål som nummer 3, efter at være styrtet tidligt i heatet.

Glen Meier: "Det var sgu en hård omgang i Sønderborg! I første heat får jeg ikke den bedste start og laver et stort styrt 5-10 minutter inde i heatet. Min crosser bliver meget skæv i styr og greb, men jeg får alligevel kørt mig op som nummer 6 over målstregen. I andet heat får jeg en bedre start og jeg ligger fint som nummer 5, da to vælter foran mig og jeg kører ind i dem og vælter selv. Jeg kommer afsted igen som nummer 7 tror jeg, og jeg får så kørt mig op som nummer 3. Det affødte lidt stress bag brillerne, i sidste heat efter styrtet, men det gjorde det bare endnu federe at vinde DM-titlen. Den har jeg virkelig kæmpet for, og den er jeg super glad for. Tak til Team Specialmontering, min familie og venner, samt mine sponsorer - uden dem havde det ikke været muligt."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page