top of page

- En god følelse


125 Junior-klassen til DM har været en turbulent affære i år, med flere forskellige kørere i spidsen. Den sidste af dem endte dog med at være William Kleemann, efter flere flotte præstationer igennem hele sæsonen, og efter en fin finale i søndags, kunne William da også lade sig krone som dansk mester 2019. Vi har fået et par ord fra ham om dagen, og om hvad der venter til næste år.

William Kleemann: "Jeg kom ind til dagen i Sønderborg og havde det fantastisk, fordi jeg havde den røde nummerplade. Det sidste heat jeg kørte var i Svendborg, hvor jeg vandt andet heat, så jeg var sikker på at det nok skulle blive en god dag. Og så var det lidt til min fordel, at det var sand vi skulle køre på - som er mit favoritunderlag. Jeg var dog stadig spændt efter første heat i søndags, selvom jeg vandt det, fordi jeg stadig kunne miste mesterskabet, hvis jeg væltede i starten eller faldt i heatet, og da jeg ikke fik den bedste start i andet heat skulle der arbejdes. Jeg var så heldig at de første kørere væltede foran mig og jeg slap fri, så jeg endte med at være nummer 3. Jeg havde en god følelse i min mave og endte så med en andenplads i andet heat, hvilket var nok til at tage mesterskabet. Det vidste jeg godt imens jeg kørte, så jeg behøvede ikke prøve at gøre noget dumt, fordi at jeg ville angribe førstepladsen. Jeg kørte den sikkert hjem i andet heat. og jeg kunne næsten ikke lade vær med at smile da jeg stod på podiet! Til næste år skal jeg køre ADAC, og så mange EM'er som vi kan tage - hvis ikke alle sammen. Og så skal jeg også køre A-DM MX2 på min 125'er, og så tror jeg bare at vi tager et par hollandske løb over vinteren og til foråret."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page