top of page

Mathias Gryning tilbage i blåt for YSR!


Mathias Gryning kørte Yamaha da han vandt DM i B-klasserne tilbage i starten af årtiet, og nu er Mathias så tilbage i blåt, hvor han i 2020 skal tørne ud for Yamaha og for Yamaha Store Roskilde. Det bliver fortsat i MX1-klassen, nu på en YZ450f, og fokus bliver på det danske mesterskab, det svenske mesterskab, og så håber Mathias også på start til endnu et par afdelinger af VM – hvor han debuterede tidligere i år. Det er derfor et par glade partnere, der går den nye udfordring i møde!

Mathias Gryning: ”Jeg er glad for den her aftale og tror på at jeg får et rigtig godt samarbejde med Yamaha og YSR. Jon fra YSR har jeg kørt for tilbage i 2011/2012, hvor jeg vandt DM begge år, så han ved hvad jeg kan præstere og det samme gør jeg selv. Mit fokus vil være på den danske og svenske serie, og så må vi se om der ikke skulle blive mulighed for en VM afdeling eller to!

Jeg vil gerne takke KTM/Peter Johansson, Per Rasksen og Tobias Lundmark for at have støttet op om mig de sidste fire år. De har været med til at flytte mig utrolig langt og det er jeg evigt taknemmelig for.

Nu er det tid til noget nyt og det bliver på en Yamaha i sæson 2020. Jeg har prøvet Yamaha’en et par gange og føler mig allerede godt tilpas på cyklen – den drejer utrolig godt og er let at køre. Så jeg glæder mig meget til at få kørt endnu mere på den og få startet vinterforberedelserne!”

Jon Jørgensen, YSR: ”I sæson 2020 har Yamaha Store Roskilde, Mathias Gryning med som en af frontfigurerne i dansk motocross. Mathias har før kørt Yamaha på YZ125 og vi er meget glade for at have ham tilbage på en blå maskine igen. Det bliver spændende og vi glæder os enormt meget, til at følge ham og resultaterne!”

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page