top of page

Stefan Kjer drosler ned


Efter at være vendt tilbage med et brag i 2019, hvor det blev til endnu en DM-titel til samlingen, så har Stefan Kjer Olsen valgt at drosle lidt ned igen, når det kommer til sæsonen 2020. Det betyder at kampen om DM for alvor åbnes op, men vi skal dog ikke helt afskrive drømmen om at få lov at se #136 på banen i år.

Stefan Kjer Olsen: ”Det har været super fedt at komme tilbage efter et års pause, og det var super fedt at vinde DM sidste år. Der var virkelig mange der kunne køre med oppe i toppen, så det har været ekstra spændende at være en del af. Men jeg føler ikke jeg har lysten til at gå efter DM i 2020. Når det så er sagt, så vil jeg stadig blive ved at køre for hyggens skyld, og så kunne det da være sjovt at stille op til A-DM eller to. Det må tiden vise. I hvert fald skal der lyde en enorm tak til dem der har støttet mig, dem der stadig støtter mig, og til dem der hepper på mig generelt.”

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page