Sara forbereder sig


Sara Andersen bliver bare bedre og bedre. Tallene lyver ikke, hvis man kigger hvordan formkurven er gået de seneste sæsoner, og inden længe starter sæsonen igen for det danske stjernefrø. Vi fik derfor lige en status fra Sara, hvor hun beretter om hvordan optakten går lige nu, og hvad starten af 2020 eller kommer til at byde på.

Sara Andersen: "Forberedelserne til 2020 går rigtig godt. Jeg har lavet meget fysisk træning og føler mig i god form til at starte en ny sæson. Jeg har dog ikke kørt så mange timer, men det får jeg lavet om på nu, fordi jeg tager til Italien i nogle uger, hvor 2 af ugerne er på Sardinien. De sidste 4 år har jeg været i Spanien og forberede mig til den nye sæson, men jeg glæder mig meget til at prøve noget nyt, da jeg aldrig har været på Sardinien før, og jeg samtidig også har brug for noget træning i sand. VM-sæsonen starter meget tidligt for mig i år, hvilket betyder at jeg næsten ikke kan nå at køre nogle løb, inden det gælder for alvor. Jeg skal derfor muligvis kører det første italienske mesterskab, for at få noget løbstræning. De 2 første vigtige løb er VM-afdelinger, hvorefter der vil være næsten en måneds pause inden EM starter. Da jeg skal køre rigtig mange løb i udlandet til næste år, har jeg brug for mange sponsorer, og derfor også nogle nye, specielt også fordi jeg mistede Bihr, hvor jeg fik næsten alt mit udstyr fra. Næste år har jeg derfor skiftet til at køre med tøj fra No Escape og West Side Racing hjælper med at jeg kan få Shoei hjelme og dæk fra Michelin. Ellers vil alt blive meget det samme som sidste år."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder